bewakingscamera ipad videobewaking


bewakingscamera ipad, of ander mobiel apparaat

pcbewakingscamera op ipadandroidblackberry

Bent u in het bezit van een iPad? En wilt u de beelden van uw bewakingscamera’s hierop weergeven?
Dan is er goed nieuws: Er is namelijk een speciale APP voor de iPad en Iphone ontwikkeld.

Met deze handige APP worden uw camerabeelden weergegeven op de iPad. Zo kunt u de beelden van uw bewakingscamera’s ten alle tijde bekijken. Het is mogelijk om meerdere camerabeelden gelijktijdig weer te geven of te switchen tussen de verschillende camera’s.
bewakingscamera ipad
Wat heeft u nodig? Een camerasysteem met in de basis een digitale video recorder.
Al onze recorders kunnen worden aangesloten op het internet, zodat u uw bewakingscamera’s en de opgenomen beelden terug kunt kijken.
Via het menu kunt u de kwaliteit instellen, zodat u ook bij minder snelle verbindingen beeld heeft.
Achterop de recorder bevindt zich een lan aansluiting. Verbindt deze met uw router of modem.

De APP kan gratis in de Apple Store worden gedownload en zorgt ervoor dat u via uw eigen WIFI verbinding uw camera’s en recorder kunt gebruiken.
Als u onderweg bent, kunt u via 3G verbinding, mobiel uw APP gebruiken. (Controleer mobiele data kosten bij uw provider).
Bewakingscamera Ipad App is er ook voor Android. En via een pc kan met de browser verbinding worden gemaakt. In deze browser kunt ook alle instellingen op afstand van uw recorder wijzigen.

De voordelen van een bewakingscamera op een  Ipad.

Denk aan uw huis ‘snachts vanuit uw bed bekijken of als u op vakantie bent. U kunt nu overal een oogje in het zeil houden en dat geeft een veilig en rustig gevoel.

Alarm via email
Natuurlijk kunt u uw bewakingscamera ipad niet continu monitoren.
Daarom is het handig te weten dat de recorder een alarm functie heeft en u een gratis push bericht kan sturen. Dit kan bij bv beweging detectie zijn of een deurdetector. (sommige recorders bezitten aansluiting voor externe detector)

klik hier voor onze sets