bewakingscamera ipad videobewaking


bewakingscamera ipad, of ander mobiel apparaat

pcbewakingscamera op ipadandroidblackberry

Bent u in het bezit van een iPad? En wilt u de beelden van uw bewakingscamera’s hierop weergeven? Dan is er goed nieuws: Er is namelijk een app voor de iPad en Iphone (plus Google Android)

Met deze handige app worden uw camerabeelden weergegeven op de iPad. Zo kunt u de beelden van uw bewakingscamera’s ten alle tijde bekijken. Het is mogelijk om meerdere camerabeelden gelijktijdig weer te geven of te switchen tussen de verschillende camera’s.
bewakingscamera ipad
Wat heeft u nodig? Een Dahua camerasysteem met in de basis een digitale video recorder. Echter een losse IP camera werkt ook. Daarbij kunnen al onze recorders worden aangesloten op het internet. Op deze manier kunt u de  bewakingscamera en de opgenomen beelden terug  kijken. Via het menu kunt u de kwaliteit instellen, zodat u ook bij minder snelle verbindingen beeld heeft. Achterop de recorder bevindt zich een lan aansluiting. Verbindt deze met uw router of modem.

De app kan gratis in de app of play Store worden gedownload en zorgt ervoor dat u via uw eigen WIFI verbinding uw camera’s en recorder kunt gebruiken. Als u onderweg bent, kunt u via 3G verbinding, mobiel uw APP gebruiken. (Controleer mobiele data kosten bij uw provider). De bewakingscamera Ipad App is er ook voor Android. En via een pc kan met de browser verbinding worden gemaakt. In deze browser kunt ook alle instellingen op afstand van uw recorder wijzigen.

  • De voordelen van een bewakingscamera op een  Ipad of mobiele telefoon in het kort.
    Bewaak uw woning of eigendommen makkelijk op afstand.
    Snel toegang.
    Mobiel dus flexibel.

Alarm via email
Natuurlijk kunt u uw bewakingscamera ipad niet continu monitoren. Daarom is het handig te weten dat de recorder een push functie heeft en u een gratis push bericht kan sturen. Dit kan bij bv beweging detectie zijn of een deurdetector. (sommige recorders bezitten aansluiting voor externe detector) Bovendien heeft de nieuwe generatie camera’s en recorders nu intelligente detectie zodat valse meldingen niet meer het geval zijn. Bekijkt u een onze intelligente systemen hieronder. 
Detectie door sneeuw of dieren is nu verleden tijd door de komst van intelligente apparatuur. Dahua loopt hierin voorop. Als u vragen heeft, dan kunt u ons in de bovenbalk contacten.

klik hier voor onze sets

Winkelwagen