IP camera cloud opslag (Satviewer)

IP camera cloud opslag

1
123 installatie

2
Overal uw camera bekijken

3
Uw bewakingsbeelden veilig bewaard


IP camera cloud Opslag

Mac Compatibel cloud opslag

Mac gebruikers zullen het fijn vinden dat alle Zavio IP camera’s met de Satviewer cloud opslag 100% Mac geschikt zijn. De SAT Viewer is geoptimaliseerd voor cloud opslag en kan met elke java ondersteunde web browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Safari ) gebruikt worden. Het gebruikersgemak is op de PC en op de Mac exact hetzelfde. Live video en ook de opgenomen beelden kunnen op PC en Mac worden bekeken. Een zeer waardevolle functie.

IP camera cloud Opslag

IP camera cloud opslag

SAT Viewer is geïntegreerd met Google Drive voor IP camera cloud opslag / backup. De SAT Viewer software kan automatisch de beelden van de IP camera zijn SD kaart opslaan in de cloud. Dit wordt direct na de opname al gedaan. De snelheid waarmee dit gebeurd hangt af van de internet en netwerk verbinding.

IP Camera Mobile App

GRATIS Mobiele Apps

SAT Viewer Pro is een mobile App voor Apple en Android (Smarphones en tablets). Met de SAT Viewer app kunnen gebruikers hun camera(s) bedienen, live bekijken en de opgenomen beelden terugzien vanaf de cloud of sd kaart. Tevens kunt u ook een push-bericht bij detectie ontvangen.

Push Notification IP CameraPush Notification Alerts

De SAT Viewer app kan u een push-bericht sturen op uw telefoon of tablet. Als de “push-notification”is geactiveerd, kunnen gebruikers een bericht op hun toestel ontvangen bij beweging of geluid- detectie. Na de alarmering kunt u het direct de desbetreffende video afspelen.

Surveillance Video PlaybackRemote Video Playback

Gebruikers kunnen direct het beeld in hun web browser afspelen. Video zoeken en weergeven, werkt zowel op de Mac als Windows PC. Als extra kunnen gebruikers, via de App op hun Apple en Android toestel, rechtstreeks hun camera bekijken en ook de opgenomen beelden terug zien. Zowel via de desktop als via de App kunt u op afstand de opgenomen beelden terug kijken. De Google Drive service geeft nu 15GB gratis opslag!!

Geen Port Forwarding SetupGeen Port Forwarding of Network Setup

Zavio IP cameras en de SAT Viewer cloud software maken plug and play installatie mogelijk. Normaal moet u een poort openzetten in de router, maar met de Sat Viewer cloud oplossing is dat niet nodig. De Zavio IP camera met de Sat Viewer maakt een automatische netwerkverbinding. Daarom geen moeilijke dingen in uw router nodig.

Verbindt simpel uw Zavio IP camera met het netwerk, maak een account aan bij Sat Viewer, registreer de Zavio IP camera en u bent klaar om uw IP camera overal te bekijken en beheren. Iedere Zavio IP camera wordt geleverd met een activation code om te registreren bij SAT viewer.


IP CamerasCompatible IP Cameras

De volgende Zavio IP camera modellen hebben een intern SD card slot en zijn compatible met de SAT Viewer applicatie: F3000, F3005, F3102, F3107, F3110, F3115, F3201, F3206, F3210, B5111, B7210, D3100, D3200, D5113, D5210, D7111, D7210, F7210, P5111, P5116, P5210, V1100. Maar dit staat ook vermeld bij onze Zavio camera’s

KLIK HIER OM NAAR DE IP CAMERA’S TE GAAN…