HD videobewaking van Dahua

Wij zijn gespecialiseerd in HD videobewaking van Dahua en leveren originele produkten voor de Benelux met 5 jaar garantie. Wij zijn dan ook de enige gespecialiseerde Dahua Webshop van Nederland.

Geen overvolle webshop met allerlei produkten maar een selectie hoge resolutie HD videobewaking-cameras van Dahua die ongelooflijk scherp beeld geven met de beste prestaties. Daarom is het voor u makkelijker om de juiste camera te vinden. En wilt u hulp, dan hopen wij dat u ons even belt. Camera’s die presteren in de moeilijkste situaties, zodat u er altijd op kan vertrouwen. Want vage beelden zijn nu echt verleden tijd. Stap in de toekomst van HD videobewaking, professionele bewakingscamera apparatuur door Dahua.

logo 365cam
Dahua ecommerce logo

Wat is HD bewaking?

Vroeger was er gewoon videobewaking. Het was in een standaard kwaliteit die zeer lang is toegepast. Maar met de ontwikkeling van de techniek kwamen er hogere kwaliteit systemen. Deze werken aangegeven met de letters HD. HD betekent High Definition. 4K bewaking is nu de hoogst verkrijgbare kwaliteit in de videobewakingsindustrie. Deze wordt vaak ook aangeduid met de letters UHD. (Ultra High Definition)

Elke 73 seconden is er een poging tot inbraak in Nederland

Een inbraak kunt u met een factor 3 verkleinen dmv HD videobewaking. HD houdt in dat u in een hoge kwaliteit beelden registreerd dmv 4MP of 4K cameras. Dankzij de nieuwste cameras en recorders legt u alles duidelijker vast zodat daders haarscherp worden vastgelegd. Teven hebben wij cameras die al preventief daders verjagen dmv een licht of audio alarm. Zie ons voorbeeld onder aan de pagina.

Wat kost een HD bewakingscamera installatie?

U kunt al bewaken met slechts 1 camera. Maar grotere installaties zijn ook mogelijk. Schaft u een 4K camera-installatie aan, dan bent u wel iets duurder uit. Maar daar tegenover heeft u minder camera’s en apparatuur nodig, zodat u toch weer voordelig uit bent. Eenmaal geinstalleerd kan u zonder zorgen van huis omdat je via de Iphone, tablet of PC je huis, bedrijf en of bezittingen kan bewaken. Een reden te meer om nu te investeren in goede HD videobewaking.

Hoe vind ik de juiste HD videobewaking ?

Tegenwoordig is het aanbod op internet erg groot en dat maakt u het voor een leek lastig. Want hoe weet u nou dat u iets goeds koopt? Of dat u een juiste prijs betaald voor datgene wat u besteld.

Als u een beetje gaat Googelen zult u al snel ontdekken dat cameras van Dahua professionele beveiligingscameras zijn. Ze zijn dan ook de nummer 2 van de wereld en hierin gespecialiseerd. Er wordt veel tijd en research in de ontwikkeling gestopt. Het merk komt u dan ook tegen in de retail, horeca, vliegvelden maar ook bij particulieren. Omdat het professionele videobewaking betreft, maken wij aanvullende instructies om u na de aanschaf te ondersteunen. U koopt dus:

  • 1 Van een bewezen professioneel cctv fabrikant
  • 2 Onze sterke ondersteuning
  • Specialistische Dahua kennis van 365cam

Dit zorgt voor een ijzersterke combinatie waarvan u kan profiteren .

HD videobewaking met IP camera Dahua

Bekijk bijvoorbeeld de IP cameras

Nachtzicht IP camera

Bekijk anders eens de 4K sets

4K TioC Motorzoom

Bekijk ook eens de unieke TioC camera met afschrikfunctie.

Deze pagina is op 27-03-24 bijgewerkt

Winkelwagen