winkel bewakingscamera en de winkel beveiliging

winkel bewakingscamera

winkel bewakingscamera. Videobewaking met goede herkenning in 4K

Uw bedrijf verdient een goede winkel bewaking met duidelijke beelden. Dus neem niet zo maar een camera-systeem voor uw winkel maar een bewezen systeem van een van de grootste professionele camerafabrikanten. Dahua systemen worden in de professionele bewakingscamera industrie bewust toegepast vanwege hun hoge kwaliteit en goede prijsstelling. Of u nu een kleien of grote winkel heeft, stap vandaag nog in de toekomst met de nieuwste  intelligente 4K videobeveiliging.

Onze winkel bewakingscamera systemen hebben het volgende:

4K SYSTEEM MET DE HOOGST HAALBARE RESOLUTIE
INTELLIGENTE RECORDERS MET MEERDERE DETECTIE ZONES.
CENTRAAL MONITOREN, OOK OP AFSTAND
ZEER BEDRIJFSZEKER
HERKENNING VAN PERSONEN (GEZICHTSHERKENNING + DATABASE VAN BEKENDEN)
5 jaar garantie logo
4K logo

Waarom een winkel bewakingscamera van 365cam?

HOOGSTE KWALITEIT

SUPPORT

5 JAAR GARANTIE

  Meest gestelde vragen over winkel camerabeveiliging

  Wat is het verschil tussen een normale een 4K winkel bewakingscamera?

  Er is heel veel veranderd en het belangrijkste verschil zit in de beeldkwaliteit en de herkenning. Voorheen hadden analoge winkel bewakingscamera installaties een lage beeldkwaliteit van slechts 720×576 pixels. Dit is nu veel groter en dan hebben we het nog niet over de intelligente functies en betere lenzen gehad. Het is een beetje alsof je van een oude auto naar een sportwagen gaat.

  Wat voegt een intelligent camera systeem voor mijn winkel toe ?

  Met de komst van de professionele Dahua intelligente bewakingssytemen is het nu mogelijk verdacht gedrag te herkennen. Daarnaast kunnen voorwerpen en personen met 1 muisklik snel in bestaande opnames gevonden worden. Maar aktieve afschrikking is ook mogelijk. Want voorkomen is beter dan genezen.

  Wat is belangrijk voor een goede winkelbewaking ?

  Het meest belangrijk is een kwaliteit systeem dat goed te onderhouden is van een gerenomeerd cameramerk. Daarnaast is een goede opstelling minstens zo belangrijk. Want al heeft u de beste camera van de wereld en er staat bijvoorbeeld een doos voor, dan is al uw werk voor niets geweest.

  Heb ik in mijn winkel 4K videobewaking nodig?

  Kort door de bocht; het mag maar het hoeft zeker niet. Een merk camera zoals Dahua geeft met 4MP ook zeer goed beeld met duidelijke herkenning. Daarbij kan een 4MP systeem u ook in de kosten schelen.

  Kan ik een monitor in mijn winkel ophangen waarop ik specifieke camerabeelden laat zien aan klanten?

  Ja u kan een monitor ophangen in uw winkel waarop uzelf bepaald welke beelden te zien zijn. Zo een monitor heet een confrontatie monitor en is aangesloten op een aparte uitgang van de bewakingscamera recorder. Op de recorder bepaald u welk beeld of beelden naar de confrontatiemonitor gaat.

  Kan ik het winkel camerasysteem ook op afstand bekijken?

  Ja u kan het winkel camerasysteem op afstand bekijken en zelfs beheren. Wij leveren de software erbij.

  Kan ik het camerasysteem zelf installeren?

  Ja u kan het camerasysteem zelf installeren omdat wij instructies daarvoor meeleveren. Daarmee bespaart u heel veel geld en heeft u toch een professioneel winkel bewakingscamera systeem. Daarnaast kunnen wij eventueel u op afstand assisteren met onze remote-service

  Is een bestuurbare camera handig in mijn zaak?

  Een bestuurbare camera kan in uw winkel handig zijn. Een bestuurbare cam oftewel PTZ camera kan uitkomst bieden als u meerdere punten wilt overzien. Bijvoorbeeld bij een laad en losplaats of bij de kassa’s. De cameras kunnen via de telefoon, een remote controller of via de recorder worden bediend. Het beste is om een vaste met een bestuurbarecamera te combineren, zodat u altijd overzicht houdt wanneer u de andere kant op draait.Dahua IP camera

  Onderdelen en service kunnen wij jarenlang leveren.

  16 kanaals NVR Dahua

  Hieronder wat gangbare winkel camera modellen die direct op de recorder kunnen worden aangesloten

  Meer weten over HDCVI en IP systemen en wat voor u misschien belangrijk kan zijn ? Ga dan HIER naar onze uitleg pagina

  Meer weten ? maak dan gebruik van het contact formuler.

  Winkelwagen