camerabewaking set kopen? Bekijk onze bewakingscamera set voorbeelden.

camerabewaking set kopen

U wilt een mooie camerabewaking set kopen met goed dag en nacht beeld en afkijk op een mobiel apparaat? Maar u ziet door de bomen het bos niet meer?

Inderdaad, het aanbod op internet is groot en daarom helpen wij u met uw keuze. Bovendien ook een professionele keuze.
CAMERABEWAKING-SET-BLOG-BANNER
Wij presenteren hier een aantal sets, die doen wat ze doen moeten! Haarscherp beeld, meekijken op afstand via uw telefoon of tablet en altijd een Nederlandse handleiding plus menu. Wij leveren kwaliteit systemen van een van de grootste cctv fabrikanten ter wereld. Bewaken kan zo mooi zijn…

  • Inleiding
  • Welke camerabewaking set?
  • Verschil tussen de bewakingscamera set
  • IP camera sets
  • Installatie
  • Accessoires

Inleiding camerabewaking set kopen

Er zijn veel bewakingscamera systemen. Eigenlijk teveel. Tussen al die set(s) zit ook veel goedkope troep. (lees ook mijn andere blog, “wat is de beste bewakingscamera?”) Wij willen een goed product verkopen, omdat het belangrijk is dat beide partijen blij zijn. En als u happy bent, deelt u dat hopelijk weer met vrienden en kennissen. Vandaar…

We hebben dus geen groot assortiment en verkopen dus liever iets goeds . Daarnaast ziet u anders helemaal de bomen niet meer. Echter wat wij in de webshop hebben opgenomen is een sterk product. Ten eerste in kwaliteit en ten tweede tegen een scherpe prijs. We hopen dan ook dat u als klant te verwelkomen.

(Op de door ons verkochte HDCVI systemen krijgen we van klanten een positief geluid terug .

De verbazing is dan ook groot bij het zien van een pro 2MP hdcvi starlight camera.

We verkopen bewakingscamera set systemen met helder dag en nacht beeld, een fijn Nederlands menu en een handige bediening met afkijk op een Iphone, windows of Android toestel. Het verschil leggen wij zo verder uit. Tevens hebben de nieuwe systemen intelligente detectie en kleuren nachtzicht. Dat scheelt in heel veel valse detecties en als u een persoon moet opzoeken hoeft u niet handmatig uren materiaal door te spoelen.

Eerst presenteren wij hieronder, de door ons samengestelde intelligente HDCVI set in 1080P. Leverbaar met 1,2,4 of 8 camera’s.

De camerabewaking set is binnen 10 minuten aangesloten!

camerabewaking set kopen HDCVI

De cameraset die u werkelijk overal kunt inzetten en dat voor een belachelijk lage prijs

Onze 2MP complete Dahua hdcvi set met kleuren nachtzicht.
NU MET INTELLIGENTE DETECTIE EN STARLIGHT* !

Dan hebben we ook de 4K 8MP intelligente camerabewaking set.

Eenvoud in 4K uitvoering

Camerabewaking set kopen met de hoogste reolutie? Bekijk dan eens deze pro sets van Dahua.

8MP set in de kleur zwart

Dahua 4K set ip

Dahua 4K set ip. Een plug&play complete bewakingscamera set. Zeer breed inzetbaar met alle nieuwe innovaties op bewakingscamera gebied. Denk hierbij aan Quick Pick, intelligente zoek en detectie modelijkheden en uiteraard perfect nachtzicht in kleur.
Deze set werkt met netwerk bekabeling

4K bewakingscamera set

Dahua 4K set HDCVI

Dahua 4K set HDCVI. Een plug&play complete HDCVI bewakingscamera set. Ook breed inzetbaar met vele nieuwe innovaties op bewakingscamera gebied. Zoals intelligente zoek en detectie modelijkheden en uiteraard perfect nachtzicht in kleur. HDCVI werkt via coax en is vooral prijstechnisch heel interessant.

4K demo


Zet aub rechts onderaan de resolutie zo hoog mogelijk voor het beste beeld

4K IP set Dahua

Onze 8MP complete intelligente Dahua ai IP set met kleuren nachtzicht.
ONBEPERKT KLEUREN NACHTZICHT DANKZIJ STARLIGHT* SENSOR!

De Dahua 8MP netwerk bewakingscamera set

Plug and play inclusief intelligente detectie en kleuren nachtzicht mogelijkheid plus extra IR

Welke videobewaking set aanschaffen?

Allereerst, beide systemen zijn erg mooi. Maar het 4K systeem is nieuwer en overtreft zelfs HD-SDI. HD-SDI was tot voor kort subliem. Maar Dahua HDCVI en IP 4K hebben dat volledig overtroffen.

Welke videobewaking set voor u geschikt is, hangt af van de toepassing af. Gaat u camerabewaking set kopen voor uw woonhuis of MKB? Dan is de HDCVI of IP camerabewaking set een krachtige set. Het heeft geweldig beeld, zowel overdag als in het donker en de installatie met bediening is kinderlijk eenvoudig. Doorgaands is HDCVI iets voordeliger en maakt het gebruik van coax. De IP systemen maken gebruik van netwerkkabel. Klik hier als u meer weten over de verschillen tussen HDCVI en IP.

Verschil tussen de bewakingscamera set

Beide sets zijn compleet van camera tot recorder. Het beeld van zowel de HDCVI als de IP camerabewaking set is erg mooi. De HDCVI 2MP set heeft 1TB en de HDCVI 4K 8 cam set heeft 2TB opslag. Daarom hebben we de opslag aangepast aan de capaciteit van de set. HDCVI en IP is er in elke resolutie van 2MP t/m 4K. 4K Ultra HD is 8 x de resolutie van HD. Daarnaast is opslag altijd te vergroten.

Installatie van de set

HD-SDI recorder
De camerabewaking set bevat alles voor een moeiteloze installatie. Van camera, recorder tot kabel. Alles zit erbij.

Kabel aanklikken en klaar! De bewakingscamera set heeft ook een Nederlandse “snelle handleiding”. Een bewakingscamera set installatie slaagt daarom altijd. Onze HDCVI sets zijn compleet voor doe het zelf installatie! Tevens wordt de set geleverd met een handige video instructie film.

IP camerabewaking set kopen

Dahua IP set kopen
Onze 4x camera plug and play set. Een van onze best verkochte systemen

De vergelijking zou niet compleet zijn als wij de 2MP IP camera set zouden vergeten. We hebben een 2MP IP camera set van Dahua. Deze set is ook plug and play zoals de HDCVI set.

Wat is dan het verschil tussen de IP camera set en de HDCVI set? Beide systemen zijn goed alleen is de signaal overdracht anders. HDCVI gebruikt dus coax en IP een netwerk kabel. Spanning, beeld, geluid en besturing gaan bij allebei over de kabel en de bediening is gelijk.

Stel uw eigen camerabewaking set samen

Gaat u een camerabewaking set kopen en wilt u graag daarin een andere recorder en of camera? Perfect op elkaar afgesteld volgens uw wensen, met het beste beeld en de laagste prijs! Email ons dan even. U kunt hiervoor het formulier hieronder gebruiken.

Accessoires camerabewaking set

U kunt voor de IP en de HDCVI set ook een extra buitenbeugel aanschaffen. Voor de HDCVI camera hebben we ook een junction box. Welke set u ook aanschaft, u zult zeker niet teleurgesteld zijn. Daarom krijgt u ook 3 jaar garantie. Mocht er onverhoopt toch iets zijn, dan kunt u altijd op ons rekenen. Welke set u ook kiest we wensen u er alvast veel plezier mee!

365cam is officieel Dahua partner. Dat betekent dat u altijd verzekert bent van originele Dahua apparatuur met 3 jaar Nederlandse garantie.

Interesse gekregen in HDCVI ?

Klik hier om naar onze HDCVI Plug and Play sets te gaan. Verkrijgbaar vanaf 2MP t/m 4K resolutie.

Of in de IP set ?

Klik hier om naar onze IP sets te gaan. Compleet en plug and play

Of alleen een NVR recorder?

Klik hier om naar onze recorders te gaan. Compleet en plug and play


Website Dahua
Misschien is dit ook Interessant voor u? Wat is een goede bewakingscamera app ?
(laatste update van deze camerabewaking set kopen blog: September 2023)

Laat een reactie achter

Winkelwagen