Videobewaking in buitengebied

Videobewaking in buitengebied

Nederland loopt voor op het gebied van internetsnelheid, echter is het nog niet vanzelfsprekend dat elk huis of bedrijf een snelle internet verbinding heeft. Zo liggen vooral agrarische bedrijven vaak buiten het snelle internet bereik of hebben zij nog een trage koperverbinding. Vandaar dat we vaak de vraag krijgen of ze wel of niet hun woning of onderneming kunnen beveiligen met de de nieuwste hoge resolutie camera systemen.

4K videobewaking bij lage internetsnelheid is dat mogelijk ?

De meest woningen en agrarische bedrijven in het buitengebied hebben vaak een upload snelheid die rond de 1Mbs ligt. Dit is inderdaad niet snel en daarom rijst de vraag of dit wel genoeg is voor bijvoorbeeld FULL-HD of 4K videobewaking.

Bewakingscamera set buitengebied

Met de komst van nieuwe videobewakings-technieken stijgt de beeldkwaliteit en de mogelijkheid om dit op afstand te kunnen bekijken. Echter zijn deze systemen technisch enorm gegroeid en daarom is een internetverbinding naar buiten wel nodig om het op afstand te kunnen bekijken en beheren. Gelukkig is dat nu makkelijker met de komst van de nieuwe cctv systemen.

Oplossing bewakingscamera in buitengebied

Als u in een buitengebied woont, kunt u met onze nieuwe camera systemen van Dahua prima gaan bewaken. Zelfs in hoge kwaliteit. Videobewaking in buitengebied is dus zeker mogelijk. Ook hier onderscheiden zich weer. De recorder met de camera vormt een eigen netwerk in uw bedrijf of woning zodat u van de hoogste kwealiteit tot zelfs 4K gebruik kunt maken. Voor de verbinding naar buiten hebben onze recorders een mooie oplossing, namelijk de recorder heeft extra 2 instelbare streams. U kunt de stream afstellen zodat u altijd op afstand “live” kunt meekijken.
Zowel de camera’s als recorders hebben deze functie.

Ten eerste kunt de streams instellen en ten tweede kunt u de stream ook zo aanpassen dat u zelfs met een lage uploadsnelheid toch nog op afstand kunt meekijken. Dit kunt u doen door het aantal beelden per seconde te verlagen of de stream kleiner te maken. Op een mobiele telefoon heeft u dan nog prima beeld.

Loods of schuur op afstand bewaken.

Stel dat u een loods, stal of schuur op grotere afstand van de woning heeft en u wilt deze bewaken, is dat mogelijk? Het antwoord is ja. We hebben draadloze systemen die over grotere afstand een camera verbinding tot stand kunnen brengen. Met een zender/ontvanger kunt u tot 4K over grotere afstand bewaken. Voorwaarde is wel dat er stroom aanwezig moet zijn. Contact ons gerust voor meer informatie

Videobewaking in buitengebied Geschikte camera set

U kunt dus altijd in hoge resolutie bewaken als u in een buitengebied woont. Het systeem blijft altijd in hoge resolutie opnemen voor de beste beelden. Opname en stream staan dus los van elkaar. Met onderstaande sets kunt u dus direct gaan bewaken. Heeft u nog vragen, dan kunt u die via de contactpagina boven in het menu aan ons stellen.

Laat een reactie achter